Klaslokalen blok 2

Het tweede blok lokalen was al gebouwd en van een dak voorzien maar wachtte nog op de afwerking. Dit is in februari afgerond. De ramen en deuren zijn geplaatst, de muren zijn gepleisterd en de vloer is gestort en vlak gemaakt. Blok 2 omvat drie kamers, waarvan één bestemd is voor de bibliotheek en de andere twee gaan dienen als lokalen voor de exacte vakken. Eén voor scheikunde en biologie en de andere voor natuurkunde. Dit lokaal zal ook gebruikt worden voor training in electrische engineering.

Klaslokalen blok 3

Blok 3 is bijna klaar.De raamkozijnen en deuren zijn geplaatst, de muren zijn gepleisterd en de vloer is gestort en vlak gemaakt. Het plan is om horren te plaatsen voor de ramen en in de toekomst ook nog ijzeren tralies, net als in blok 1. Voorlopig zal het gebouw gebruikt worden als slaapgebouw terwijl we wachten op de realisatie van het echte internaatsgebouw. Volgend jaar willen we de mogelijkheid van een internaat aanbieden zodat ook studenten van verder weg bij ons kunnen studeren.

Magazijn

Er is een extra ruimte gebouwd om te dienen als magazijn. Nu de school groter wordt is er meer opslagruimte nodig, onder andere voor al het bouwmateriaal.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.