Nieuwe activiteiten op de website van True Grasses over het schoolproject in Kisarawe. Eindelijk kan het kantoor en opslag in gebruik worden genomen. Het dak zit erop! Tegelijk met het leggen van de vloer en het plaatsen van ramen en deuren is ook het dak geplaatst. En dat alles in 3 dagen. De vierde dag hebben we de nacht in het huis doorgebracht. Een grote zucht van verlichting werd er geslaakt toen het gebouw af was, want nu kunnen alle gereedschappen en apparaten veilig worden opgeborgen. Een voormalig dakloze man is aangewezen door de leiders van het dorp als huismeester. Hij zal het huis netjes en leefbaar houden. Daarnaast zal hij kippen houden en fokken zodat hij weer zijn leven kan opbouwen.

We zijn dankbaar voor diegene die heeft gedoneerd en daarmee partners van True Grasses zijn in de strijd voor verbetering van het onderwijs met name voor meisjes, zodat zij een beter leven hebben.

Een beter beeld krijgen? Kijk voor meer foto's hier.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.