De eerste lerarenwoning

Het eerste gebouw dat op de schoolgronden werd gebouwd in 2015 is voor diverse doeleinden gebruikt. Zo is het een kantoor geweest voor de school en de stichting, een magazijn voor de bouwwerkzaamheden en een huis voor de bouwers. Inmiddels is het kantoor verplaatst naar het blok met klaslokalen en is dit gebouw een woning voor de administrateur geworden. Het huis werd eind vorig jaar afgebouwd en nu er elektriciteit van het zonnepaneel is kan zij haar werk makkelijker verrichten.

3 Blokken met klaslokalen

Het eerste blok met 3 klaslokalen is helemaal af en 2 andere blokken zijn op dakhoogte. Deze laatste blokken wachten nog op een dak maar er zijn nu dus 9 klaslokalen. Samen met het kantoor ziet het er goed uit en komt alles langzaam op zijn plek.

Schoolplein/speeltuin

In mei 2018 mochten we in verschillende klassen op basisschool ‘De Regenboog’ in Assen vertellen over ons schoolproject. Ieder jaar organiseert deze school een vlooienmarkt en sponsort daarmee een goed doel. Dit jaar hebben ze voor onze stichting gekozen. Het ingezamelde geld is gebruikt om een speeltuin te bouwen voor de schoolkinderen met een schommel, een wipwap en banden. De kinderen zijn erg blij dat ze niet langer op een kaal veld hoeven te spelen. Bedankt ‘Regenboog’.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok