Het plaatsen van de raam-en deurkozijnen zou, mede door de transportkosten, een kostbare zaak worden. Het Kisarawe bouwteam adviseerde dat het goedkoper zou zijn om de kozijnen door de school zelf te laten maken dan om ze te kopen. We zijn altijd op zoek naar manieren om de bouwkosten van de school zo laag mogelijk te houden maar wel een duurzaam gebouw neer te zetten.

Het zelf maken van de metalen onderdelen zou niet alleen de kosten beperken maar ook een nieuwe cursus voor de studenten opleveren, het leren lassen. En daarbij zouden er in de toekomst inkomsten gegenereerd kunnen worden door de toenemende vraag naar kozijnen en deuren binnen de gemeenschap. Dus een praktijkvak voor de studenten en meer inkomen voor de school.

Om deze redenen hebben we besloten tot aankoop van een lasapparaat over te gaan. Dit is de eerste stap naar het zelf produceren van de raamkozijnen en deuren voor het nieuwe blok lokalen. Daarbij moeten we een generator aanschaffen om in elektriciteit voor het lasapparaat te kunnen voorzien.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.