Pleisterwerk en laatste dingen Klaslokaal nr 1:

Iedere stap is een stap, maar het geweldige van witte muren, een krijtbord en schooltafels is waar we naartoe gewerkt hebben.. een school voor de kinderen en meisjes van Kisarawe! Er zijn zoveel personen en organisaties, stichtingen, kerken die hebben geholpen om dit doel te bereiken en we willen ieder van jullie bedanken!! Op de foto´s ziet u mannen die hebben gebouwd en op andere manieren hebben geholpen op de grond van Kisarawe!

Afwerkingen- deuren en ramen klaslokalen 2 en 3:

Nu het eerste klaslokaal klaar is gaan we bezig met de deuren en ramen in de volgende twee lokalen en het plamuren en schilderen van de binnenkant. Er wordt gewerkt maar er is meer geld nodig om beide lokalen voor het eind van dit jaar af te krijgen. Drie afgebouwde lokalen zou betekenen dat er in januari 2019 twee kleutergroepen en de naaiklassen van start kunnen gaan.

Fundament voor klaslokalen 5 en 6:

“De Kiekshop” heeft geld gedoneerd voor het bouwen van een klaslokaal en nr 4 is inmiddels op dakniveau. Van de bijdrages van verschillende individuele sponsors konden we het fundament leggen voor nrs 5 en 6! We zijn op zoek naar meer sponsors die willen helpen om deze lokalen tot dakniveau te bouwen, iedere bijdrage telt!


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.