Vorig jaar is in Assen de Noabershop geopend, de eerste in z'n soort in Nederland. Deze kleine maar unieke winkel dat deel uitmaakt van een non-profit organisatie en wordt gerund door vrijwilligers. De producten die er worden aangeboden zijn vaak met passie gemaakt door lokale bewoners. Het woord 'Noaber' dat vertaald kan worden als 'buur' ligt ten grondslag aan het motto: we helpen elkaar. Bezoekers kunnen kopje koffie drinken, boeken kosteloos ruilen voor kleren of gewoon een praatje maken. Op vrijdagen en zaterdagen kan er gesmuld worden van Maleisisch eten en één keer per maand kan er een stevig ontbijt genoten worden.

Vrijwilligers van True Grasses hebben een vierkante meter gehuurd waar ze zelfgemaakte kaarten en allerlei cadeautjes voor zowel baby's als volwassenen verkopen. Ook vindt u daar tassen en sieraden uit Oost-Afrika. Dit is één van de manieren om geld te verzamelen om het werk van True Grasses te sponsoren. Hiervoor zijn wij enorm dankbaar. Misschien is dit juist een inspiratie voor u om eens te overwegen hoe u True Grasses kunt steunen in uw stad.

Nieuwsbrief Noabershop


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.