Andrea Laurita is een Amerikaanse journalist die zich bezig houdt met film en fotografie. Zij is op bezoek geweest bij True Grasses Tanzania en is zelfs een week gebleven. Tijdens haar bezoek heeft ze haar talenten aangeboden door het maken van foto's en films van het werk van True Grasses. Haar focus lag bij het dagelijkse leven in Afrikaanse dorpen, met name de taak van meisjes en vrouwen: het zoeken naar water.

De film is gebruikt om de schrijnende situatie te laten zien, maar ook om fondsen te werven voor het realiseren van een waterbron voor de dorpen van Kisarawe. Op haar persoonlijk facebook-pagina kunt u haar werk bekijken. Zodra de film beschikbaar is zullen we deze ook op de website van True Grasses plaatsen. Daarnaast zullen we u een uitnodiging sturen om te zien hoe de leven van de meisjes zijn veranderd en hele gemeenschappen sterker zijn geworden door onderwijs.

True Grasses is dankbaar voor de tijd die Andrea vrijwillig aan ons heeft besteed. We hopen dat er meer vrijwilligers opstaan om tijd en eigen vakmanschap in te zetten voor onze projecten. Hier in Tanzania of in uw eigen omgeving. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden aarzel niet om ons te e-mailen of kijk hier.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.