De regering van Tanzania heeft nooit grond gereserveerd voor recreatie activiteiten in de dorpen van Sungwi (Kisarawe). Hierdoor hebben de kinderen na schooltijd weinig anders te doen dan rondhangen, meestal in combinatie met roken, drugs of gokken. Op het land dat True Grasses heeft veilig gesteld voor de bouw van de school is ook ruimte gereserveerd voor sportactiviteiten voor de gehele gemeenschap. True Grasses heeft een voetbal en voetbaloutfits gedoneerd (Dank aan de familie Zandinga, zij hebben de sportkleding aangeleverd). De kinderen van de gemeenschap hebben toegezegd het land zo te bewerken dat er een bruikbaar veld ontstaan. Het stuk land doet zowel dienst voor de school als voor de gemeenschap. Deze ontwikkeling werd met luid gejuich ontvangen. Nu verzamelen we ook geld om het veld te verbeteren zoals bijvoorbeeld doelpalen, maar ook schommels voor de jongere kinderen van de gemeenschap.

De reden om een veld voor sport en andere activiteiten te creeëren, is omdat we geloven zo de jeugd van de straat te houden, weg van het gokken en het luieren. Zo reiken we onze hand naar hen, bouwen een relatie op en laten ze de liefde van Christus zien. Door een hecht team op te bouwen, kunnen we ze nieuwe dingen leren, ideeën introduceren en ook andere leden van de gemeenschap motiveren.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.