Het is al heel wat om schoolgebouwen te doen verrijzen maar een schoolbestuur vormen is weer een andere moeilijke taak. We zijn dankbaar dat we na overleg met de gemeenschap en met de lokale kerk een goed bestuur samen konden stellen. Capabele en toegewijde mannen en vrouwen uit het dorp en uit de kerk, Kisarawe leraren en vrienden van de school vormen samen een team. Het bestuur zal advies geven en supervisie houden en zal de gemeenschap vertegenwoordigen. In hun korte tijd van bestaan is er al advies over verschillende zaken uitgebracht. Het is goed om te zien dat de gemeenschap zo betrokken is en het hele project op een hoger niveau brengt.

Nu het aantal schoolgebouwen toeneemt is er een toegewijde kantoorstaf voor de Kisarawe School en voor True Grasses Tanzania in één gebouw. Alle activiteiten voor de school en voor de stichting worden nu vanuit Kisarawe ondernomen.


Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.