Tanzaniaans Personeelsteam

Simon Nambafu 

Mede-oprichter & Bestuurslid, Vrijwilliger

Simon Nambafu heeft de organisatie True Grasses mede opgericht als een gemeenschapsgerichte organisatie, als een reactie van medeleven op de noodkreet van duizenden Oost-Afrikaanse kansarme, achtergestelde en kwetsbare meisjes en vrouwen. Zijn visie is dat deze meisjes en vrouwen in staat kunnen zijn om toekomstige leiders van Afrika te worden door middel van onderwijs. True Grasses stelt de gemeenschap in staat om door middel van onderwijs en de verstrekking van kleine zakelijke leningen aan gezinnen, die leven in gemeenschappen van extreme armoede, een groot aantal kleine bedrijven op te zetten, zodat zij welzijn kunnen bereiken en zelfvoorzienend kunnen worden.

Simon is sociaal econoom van beroep en hij heeft de wereld rondgevaren op OM Schepen om op verschillende plekken op aarde mensen kennis, hulp en hoop te bieden. Hij is een pionier en mede-oprichter van verschillende duurzame gemeenschapsorganisaties in Oeganda en Tanzania. Hij gelooft dat het de verantwoordelijkheid van de Afrikanen zelf is om problemen in de Afrikaanse gemeenschap op te lossen.

Mushema Wilbard

Project Coördinator, Vrijwilliger

Dominee Mushema is de Project Coördinator van de True Grasses projecten. Hij is onze rechterhand aangezien zijn pastoraal werk en zijn liefde voor kinderen en vrouwen die in extreme armoede leven ons naar Kisarawe hebben geleid. Hij houdt toezicht op de voortgang van de projecten in Tanzania. De verslagen die hij maakt zijn van vitaal belang voor het welslagen van onze liefdadigheidsorganisatie omdat zij onze donateurs goed op de hoogte houden, en zij kunnen ervan verzekerd zijn dat hun geld een groot resultaat oplevert. Hij is voorganger van een levendige kerk in Moshi en doet dienst als voorzitter van de Board True Grasses Tanzania.

Godfrey Nabirr

Financieel Directeur, Vrijwilliger

De heer Nabirr houdt toezicht op alle financiële activiteiten van de True Grasses organisatie en de totstandbrenging van de financiële modellen gericht op financiële duurzaamheid, planning, budgettering, evenals de inzet en het beheer van inkomsten. Hij is registeraccountant en behaalde een MBA-titel.

Vicent Musamali

Programma Manager, Vrijwilliger

Vicent is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van duurzame en ondernemende ideeën in administratie en programmamanagement, projectmanagement, fondsenregeling, bereik van donateurs en coördinatie van vrijwilligers. Zijn achtergrond is een combinatie van ervaring in onderzoek naar sociaal ontwikkelingsbeleid, educatieve ondersteuning en projecttoezicht en -evaluatie. Voorheen werkzaam bij FAWE Uganda Chapter, is de heer Vicent Musamali een gecertificeerd M&E- deskundige en hij is afgestudeerd in economie.

Deo Babei 

School Project Uitvoerend Technicus

Deo en zijn fantastische bouwteam bestaan uit volledig opgeleide lokale bouwers en lokale bouwers in opleiding. Zij zijn verantwoordelijk voor de bouw van de school en al ons metselwerk en timmerwerk en kwaliteitscontrole. Vanaf dag één heeft hij zijn team opgeleid over het belang van kwaliteit en onderwijs voor meisjes, en de mensen van zijn team zijn nu onze grootste pleitbezorgers van het dorp. Deo en zijn team hebben zich het Kisarawe schoolproject echt eigen gemaakt en zij behoren tot de meest productieve mensen die werken in Tanzania.

Mzee Chuma 

Bewaker & Conciërge

De heer Chuma woont en werkt al sinds 2014 op het terrein van het schoolproject. Hij heeft geen familie en is een oude man van 75 jaar. True Grasses heeft hem geadopteerd vanwege zijn leefomstandigheden en hij is van grote waarde voor het project. Hij houdt de schoolboerderij draaiende en biedt de broodnodige beveiliging van het projectterrein.

 

Cookies maken het makkelijker voor ons om u van dienst te kunnen zijn. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.